Fener liderliği kaybetti

Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı Gaziantepspor deplasmanında ünvanını kaybetti! Sarı-lacivertliler iki kez geriye düştüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Fener liderliği kaybetti
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor deplasmanına çıktı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Sarı-lacivertli takım son 9 maçta da mağlup ettiği rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düştü. Fenerbahçe'de Hasan Ali, 30. dakikada kırmızı kart gördü. Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Pereira'nın öğrencileri, Beşiktaş'ın da Kayserispor'u mağlup etmesiyle 2. sıraya geriledi.

Fener liderliği kaybetti

Maçın hemen başında, 5. dakikada Gaziantepspor 1-0 öne geçti. Marcal'ın kullandığı kornerde Aroyoko ön direkte topa vurunda Volkan boşa çıktı ve Camara topu önünde bulundu. Josef'in savunması yetersiz kalınca Gineli oyuncu takımını 1-0 üstünlüğüe taşıdı.

Dakikalar 30'u gösterdiğinde Fenerbahçe 10 kişi kaldı! Hakem Serkat Tokat, hızlı hücuma kalkan Larsson'a sert hareket yapan Hasan Ali'ye kırmızı kartını gösterdi. 10 dakika sonra Pereira, Josef'i oyundan alıp, Caner'i sahaya sürdü.

Fener liderliği kaybetti

Maçın başlangıcı gibi ikinci yarı da golle başladı. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, Alper'in pasında ceza sahası yayı üzerinden sert bir şuta Karcemarskas'ı mağlup ederek skoru 1-1 yaptı!

Bu golden 3 dakika sonra hakem Serkan Tokat, Gaziantepspor'a penaltı verdi! Diego'nun ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonrasında Brezilyalı futbolcu ve Caner sarı kart gördü. İtirazlar nedeniyle 2 dakika geç kullanılan penaltıyı Muhammed Demir ağlara gönderdi ve Gaziantepspor'u 54. dakikada bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

Fener liderliği kaybetti

10 kişi olmasına rağmen oyundan düşmeyen Fenerbahçe, rakibine karşı üstün oyun sergiledi. Sarı-lacivertlilerin bu futbolu golü de getirdi. 65'te ilk golün asistini yapan Alper Potuk, altı pas üzerinde vuruşunu yaptı, direğe çarpan top Gaziantepspor fileleriyle buluşunca Fenerbahçe 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Fener liderliği kaybetti

Kalan dakikalarda iki takım da gol pozisyonlarına girdi ancak skor tabelasındaki 2-2'lik eşitlik bozulmadı.

Bu sonuçla Gaziantepspor 16 puana yükselirken, geçen hafta liderliğe oturan Fenerbahçe 32 puana yükseldi ve 2. sıraya indi.

Fener liderliği kaybetti