İhlas Koleji Okçuluk Şampiyonasına Katıldı

İhlas Koleji Okçuluk Kulübü, Samsun’da düzenlenen “Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası”na katıldı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası Samsun’da yapılıyor. 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında, Tekkeköy Tüyap Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen şampiyonaya, İhlas Koleji 4 sporcuyla katıldı.

Şampiyonaya; 47 ilden 17’si engelli 706 sporcu katılıyor. 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde eleme atışlarının yapılacağı turnuva, 6 Aralık 2015 Pazar günü final müsabakalarıyla sona erecek.

DOĞAN: "AKTİF OLARAK MÜSABAKALARA KATILIYORUZ"

İhlas Koleji Antrenörü Fatih Doğan, dört sporcuyla şampiyonaya katıldıklarını belirterek, "Sporcularımız; Mert Nergis, Abdullah Van, Ümit Sefa Aktaş, Hüseyin Burak Hamzaoğlu. İlk günkü yarışmamız gayet güzeldi. Gerek İstanbul içinde gerekse dışarıdaki yarışlara aktif olarak katılıyoruz. Öğrencilerimiz yaklaşık olarak 4 seneden beri okçuluk sporuyla uğraşıyorlar. Okçuluk sporu emek ve özveri isteyen bir spor branşı. Özellikle konsantrasyon konusunda dikkat gerektiren bir branş. Sporcularımız da bu bilinçle çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

Kaynak: İHA