Muratpaşa'nın Kadınları Zorlu Virajda

Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nde 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, cumartesi günü İzmir Konak Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, cumartesi günü deplasmanda maç fazlası ile lider durumdaki İzmir Konak Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Ligde dört maçta dört galibiyet kazanan Konak Belediyespor ile karşılaşacak olan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor üç maçta üç galibiyete imza attı. A Milli takım karşılaşmaları nedeni ile maç eksiği bulunan Muratpaşa’nın kadın kramponları, önümüzdeki hafta çarşamba günü de şampiyonluğun güçlü adaylarından Trabzon İdmanocağı ile erteleme karşılaşmasını Antalya’da oynayacak.

PUAN YADA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ

Ligde şampiyonluğu hedefleyen İzmir Konak Belediyespor ve Trabzon İdmanocağıspor’la üst üste iki zorlu maç oynayacaklarını belirten 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, “Şampiyonluğun güçlü ve etkili ekibi olan İzmir Konak Belediyespor’la cumartesi günü deplasmanda, önümüzdeki hafta çarşamba günü de Trabzon İdmanocağı ile kendi evimizde oynayacağız. Bu iki karşılaşma bizim için oldukça büyük önem taşıyor. İki rakibimizden de puan ya da puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA