Kadınlar Futbol Birinci Ligi

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kadın Futbol Takımı, cumartesi günü deplasmanda İzmir Konak Belediyespor'la karşılaşacak

Kadınlar Futbol Birinci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, cumartesi günü deplasmanda İzmir Konak Belediyespor'la karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ligde dört maçta dört galibiyet kazanan ve maç fazlası ile lider durumda bulunan Konak Belediyespor ile karşılayacak olan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, üç maçta üç galibiyete imza attı.

A Milli Takım karşılaşmaları nedeniyle maç eksiği bulunan 1207 Antalya Muratpaşa Kadın Belediyespor Kadın Futbol takımı, önümüzdeki hafta çarşamba günü de Trabzon İdmanocağı ile erteleme karşılaşmasını Antalya'da oynayacak.

Ligde şampiyonluğu hedefleyen İzmir Konak Belediyespor ve Trabzon İdmanocağıspor'la üst üste iki zorlu maç yapacaklarını belirten 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, "İki karşılaşma da bizim için oldukça büyük önem taşıyor.  İki rakibimizden de puan ya da puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA