Adıyaman 1954 Spor Kulübünden, Başkan Bilen'e, Ziyaret

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen’i makamında ziyaret ederek takıma destek isteyip hafta sonu oynanacak olan maça davet etti.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen’i, makamında ziyaret ederek spor kulübü hakkında bilgi verdi. Başkan Seyfettin Bilen’i hafta sonu yapılacak olan maça davet eden Koç, “AK Parti İl Başkanımız Seyfettin Bilen ilde sporu seven ve dönem dönem Adıyaman Spor Kulübü yönetimde görev alan ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız kişilerden biridir. Bugünde takımımız Adıyaman 1954 Spor Kulübü adına kendilerine bir nezaket ziyaretinde bulunduk. İnşallah hep birlikte el ele bu takımı sezon sonunda şampiyon yapıp bir üst lige çıkaracağız” dedi.

Adıyaman’ın il oluşunun 61.yıl dönümünün kutlandığı bir hafta içerisinde ilin il oluş tarihini taşıyan bir takıma sahip oldukları için sevinç duyduklarını belirten AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, “Çevre komşu illerimizin bir çoğu üst liglerde ve Süper ligde mücadele ettiler, etmeye devam ediyorlar. İlimizin üst liglerde olmayışı bizim için büyük bir eksikliktir. Adıyaman 1954 Spor kulübünün yola çıkı hedefi bizim düşündüğümüz bu temennilerin ilk adımları ve emin adımlarla yoluna devam ediyor. İlimizin takımı olması, ilimizi tüm Türkiye sathına temsil etmesi için Adıyaman’da bütün erkinin, siyasetin, sivil inisiyatifin, kamunun ve diğer temsilcilerimizin ortak akılla, kolektif ruhla bütün meselelere yaklaşması gerektiği gibi aynı şekilde spora da el atılması, destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Şu ana kadar Başkan Hüseyin Koç ve ekibi özverili bir şekilde, gönüllülük esasına dayalı bir şekilde bu işi yürütmekte. Bu aslında bütün Adıyaman’ın yükünü kaldırmak demektir. Bu konuda kendilerine müteşekkiriz. Ancak daha ileri gitme adına, üst liglere yükselme adına bu kolektif anlayışı bir an evvel ortaya koymamız, takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ziyaretlerinden ötürü Adıyaman 1954 Spor Kulübü başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA