Fenerbahçe'de Sow yeniden başlıyor

Sow'un, Pereira'nın istediği "solda da oynayabilme özelliğine sahip" golcü tipine uyması işleri hızlandırdı. Senegalli yıldızı sezon sonuna kadar kiralama kararı alan Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki hafta Al Ahli'yle masaya oturacak.

Fenerbahçe'de Sow yeniden başlıyor
Devre arasında golcü takviyesi yapma kararı alan F.Bahçe, yelpazeyi geniş tutuyor. Teknik direktör Pereira, alacakları golcünün sol kanatta da oynayabilecek özelliğe sahip olmasını tercih ederken, birçok yıldızın adı masada duruyor. Palmeiras'ta oynayan Dudu, Sevilla'dan Gael Kakuta ve Boca Juniors'tan Andres Chavez, sarı- lacivertli ekibe önerilen son isimler. Sporting Lizbon'lu Teofilo Gutierrez ve Bordeaux forması giyen Diego Rolan ise diğer güçlü alternatifler.

Ancak bir isim var ki, hepsinin önüne geçti: Moussa Sow! Sezon başında Al Ahli'ye gönderilen Sow, Dubai ekibinde kötü bir sezon geçiriyor. Bunun nedeni ise yeni takımında mutsuz oluşu ve İstanbul'u özlemesi. Arap basını, Moussa Sow'un Fenerbahçe'ye dönmek istediğini defalarca yazdı. 29 yaşındaki golcü, bu haberlerin hiçbirini yalanlamadı. Pereira'nın istediği gibi solda da oynayabilme özelliğine de sahip olması ve dönüş için can atması, Sow işini iyice ciddiye bindirdi.

Fenerbahçe'de Sow yeniden başlıyor

Sow'a 'Bizden haber bekle' diye mesaj gönderdiği belirtilen sarı-lacivertli yönetimin, Al Ahli kulübü'yle ise önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi. Sow'un sezon sonuna kadar kiralanmak istendiği, makul bir ücrete transferin bitirilmeye çalışılacağı kaydedildi. Ancak Al Ahli'nin 17 milyon euro ödeyip renklerine kattığı yıldız ismi kolayca bırakmak istemeyeceği çok açık. Transferin gerçekleşmesinde Moussa Sow'un tavrının belirleyici olacağı konuşuluyor.