Sow dönmek istiyor

Sow'un F.Bahçe'ye döneceğine yönelik iddialar giderek güçleniyor. Al Ahli'ye ısınamayan Senegalli golcü, teknik direktör Cosmin Olariu ile görüşüp "Gitmek istiyorum" dedi. Demba Ba da bu görüşmede Sow'un yanındaydı

Moussa Sow'un aklı fikri Fenerbahçe'de! Birleşik Arap Emirlikleri basınında bir süredir bu yönde çıkan haberlere bir yenisi daha eklendi. El Bayan gazetesi, Senegalli golcünün İstanbul'a dönmeye kesin kararlı olduğunu yazdı.

UYUM GÖSTEREMEDİ
Sezon başında 17 milyon euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olan Sow'un, yeni takımında büyük bir psikolojik bunalım yaşadığını yazan gazete, Senegalli oyuncunun, takımın teknik direktörü Cosmin Olariu ile görüşerek İstanbul'a dönmek için izin istediğini iddia etti.
Sow dönmek istiyor

'SİZDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ'
Gazete, Moussa Sow'un Rumen teknik adamla görüşmesinde yanında yakın dostu eski Beşiktaşlı Demba Ba'nın da olduğunu duyurdu. Çin'in Shanghai Shenhua takımında oynayan Ba'nın, bu görüşmede Sow adına Olariu'dan 'Sizden anlayış bekliyoruz' dediği vurgulandı. Dubai'deki futbol ikliminin kendisini tatmin etmediği ifade edilen Sow'un, milli takımdaki formasını kaybettiği için ise çok üzgün olduğu aktarıldı.
Sow dönmek istiyor

TARAFTARLAR DA İSTİYOR 

29 yaşındaki forvet oyuncusunun, kariyerinin altın çağını yaşadığı Fenerbahçe'ye kiralık da olsa dönebileceğine yönelik iddialar, sarı-lacivertli taraftarlarca heyecan verici bulunuyor.
Sow dönmek istiyor

Sow dönmek istiyor

Sow dönmek istiyor