Galatasaray'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Sarıkırmızılı ekipte Podolski, Rodriguez, Semih Kaya ve Emre Çolak antrenmanda yer alırken, testleri devam eden Sneijder tedbir amaçlı takımdan ayrı çalıştı, Burak Yılmaz'ın ise tedavisine devam edildi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 27 Aralık Pazar günü deplasmanda Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların, ısınma, koordinasyon hareketleri ve pas organizasyonlarının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri tamamlanan Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Semih Kaya ve Emre Çolak'ın antrenmanın tamamında yer aldığı, testleri devam eden Wesley Sneijder'in tedbir amaçlı takımdan ayrı özel çalıştığı, Burak Yılmaz'ın tedavisine devam edildiği, Hamit Altıntop ile Jason Denayer'in ise kuvvet çalıştığı duyuruldu.

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılı kafile, akşam saatlerinde ise özel uçakla Kayseri'ye gidecek.

Kaynak: AA