Çine Madranspor'un Antalya Kampı Başladı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çine Madranspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya kampıyla başladı.

Teknik Direktör Armağan Turhan, Antalya Belek'te kampa giren Çine Madranspor'un 13 gün kamp yapacağını, kamp süresince daha önce takımda forma şansı bulamayan futbolcuları deneyeceklerini ve eksik gördükleri mevkilere transfer yapmak istediklerini belirtti.

Öte yandan Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak ve Çine Madranspor Kulübü'yle Çine halkının ortaklaşa kullanacağı tesisin çalışmaları başlandı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, yeni yapılacak tesiste incelemelerde bulundu.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer, “Başkanlıklar gelip geçicidir. Önemli olan Çine ilçesine yakışır bir şeyler yapmak. Spor tesisi için elimden ne geliyorsa yapacağım. Tüm imkanlarımı seferber edeceğim" dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de, "Madranspor Çine ilçemizi  3. Lig'de temsil ediyor. İyi bir kulüp olmak için de çabalıyor. Bunun unsurlarından biri de tesisleşmek. Madranspor'un spor tesisine ihtiyacı var. Bu tesisten hem Madranspor yararlanacak, hem de halkımız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA