Boluspor - Büyükçekmece Tepecikspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Boluspor’un kendi sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u 3-1 yenmesinin ardından, teknik adamlar maç sonu açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası kısa bir konuşma yapan Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, "Öncelikle iyi bir mücadele oldu. Kazandığımız için mutluyum. Moral oldu. İnşallah bu skor hafta sonu oynayacağımız lig maçına yansır. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen ise takımının mücadelesinden memnun olduğunu söyleyerek, "Boluspor’la Ziraat Türkiye Kupası’nın ikinci maçını oynadık. Boluspor PTT 1. Lig’in çok değerli kulüplerinden bir tanesi. Bu aralar zor durumda. Kupa maçı onlar için önem kazandı. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra. Bu maçı da ciddiye almışlar belli. Biz de ligimizde ilk yarıyı bitirdik. Kupada da ikinci maçımıza çıktık. İyi bir sonuç almak istiyorduk. Ama basit goller yedik. Duran toptan ve penaltıdan gol yedik. Tabi maç o anlamda Boluspor’un lehine döndü. Ama pozisyonlar bulduk. Takım iyi mücadele etti. Bundan son derece memnunum. Bir gol bulduk ama daha da fazlasını bulabilirdik. Kaybettik ama takımın oyunundan memnunum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA