Sosa Açıklaması 'Son Dakikaya Kadar Mücadele Ettik'

Osmanlıspor karşılaşmasında 2 gol atan Jose Sosa, "İyi bir futbol olmayacağını biliyorduk. Bu tarz maçlar mücadele ile kazanılır. Son dakikaya kadar mücadele ettik" dedi.

Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Osmanlıspor ile karşılaşan Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor’u Jose Sosa’nın son dakikada attığı golle 3-2 yenerek tekrar liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Sosa, "Maç öncesi maçın ve saha şartlarının kötü olacağını biliyorduk. İyi bir futbol olmayacağını biliyorduk. Bu tarz maçlar mücadele ile kazanılır. Son dakikaya kadar mücadele ettik. İnandık ve buradan maçı aldık. Beşiktaş’a geldiğim ilk günden beri pozitif işler yaptığıma inanıyorum. Futbol takım oyunu. Takım olarak iyi ve kötü dönemlerden geçiyoruz zaman zaman. Bugün de iki golü atmama rağmen bu takımın aldığı galibiyetti. İki gol atmak bana düştü. Ama, takımın aldığı galibiyetti. Bunu bireysel olarak değil, takım olarak değerlendirmek lazım" ifadelerini kullandı.

Tolga’ya taraftarın verdiği destek ve takımın Tolga’yı sahiplenmesi sorusu üzerine Sosa şu cevabı verdi:

"Taraftarın yapması gereken iyi günde kötü günde oyuncuları takımı desteklemek. Takım olarak, camia olarak çok iyi gidiyoruz. Camia birliğini bozmamamız lazım."

Kaynak: İHA