İzmir'de Gol Sesi Çıkmadı

Adana Demirspor’la golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, birkaç haftadır gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

PTT 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 4 haftadır kazanamadıklarını hatırlatarak, “Her maçın önemi farklı. Geçen hafta oynadığımız futbol bize moral vermişti. Bu hafta rakibin gücünü biliyorduk, gol silahlarını durdurup gol bulma yollarını çalıştık. Maça 5-10 dakika iyi başlayamasak da oyunun kontrolü bize geçti” dedi.

Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Eroğlu, “İkinci yarıda da bir türlü gol atamadık. Birkaç haftadır gol anlamında bir sıkıntı yaşıyoruz. Genç bir takım olduğumuz için atmaya başlayınca bu sayı artacaktır” diye konuştu.

Devre arasını çok iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden başarılı teknik adam, "Belki kazanamadık ama 1 puan aldık. Oynanan futbol ve yapılan mücadele güzeldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA