Amokachı Açıklaması 'İmkan Olursa Türkiye'ye Seve Seve Gelirim'

Beşiktaşlı efsane golcü Daniel Amokachi, “Türkiye benim evim. Türkiye’de öyle bir imkan olur ise seve seve gelirim tekrar” dedi.

Beşiktaşlı eski futbolcu, efsane golcü Daniel Amokachi, katıldığı 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Nijeryalı efsane oyuncu, İstanbul’a tekrar gelmekten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Amokachi, “Beşiktaş taraftarını özledim. İstanbul’u çok özledim. Başka bir ülkeye gittiğin zaman bu kültürü bulmak çok zor. Misafirperverliği özledim. Türkiye benim evim. Şu an bildiğiniz gibi Nijerya’da 10 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Türkiye’de öyle bir imkan olur ise seve seve gelirim tekrar” ifadelerini kullandı.

"AMOKACHI BİR TANE"

Beşiktaş’ta gelen golcüler hakkında da açıklamalarda bulunan Nijeryalı golcü, “Pascal ile ayrılmadan kısa bir süre önce birlikte çalışma şansımız oldu. Futbolu hepimizin bildiği gibi çok iyi. Demba Ba zaten çok iyi bir oyuncu. Ama Amokachi bir tane. Dolayısıyla Amokachi’nin farkını sizler de biliyorsunuz. Ben Karaboğan” dedi.

Kaynak: İHA