Mahmut Uslu'dan Mustafa Denizli tepkisi

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, hakem performanslarını eleştirdi.

Hakemler hakkındaki açıklamaları nedeniyle sık sık ceza alan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, geçen hafta'Bizi ince ince doğradılar' diye hakem eleştirisi yapan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin PFDK'ya sevkedilmemesini eleştirdi.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçı sonrası yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Uslu, hakemlerkonusundaki sözlerine 45 gün ceza verilirken, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin PFDK'ya sevk edilmemesinetepki gösterdi.

'LÜTFEN ÇİFTE STANDART YAPMAYIN'

Gençlerbirliği maçında Fenerbahçeli taraftarların hakem Mete Kalkavan'a 'Çakma Cüneyt' diye bağırdığını dile getiren Uslu, 'Hakemler bazen çaldıklarıyla bazen de çalmadıklarıyla iyi veya kötü yönetim sergiler' dedi. Uslu, Kalkavan'ın Gençlerbirliği'ne en az 6-7 sarı kart göstermediğini öne sürdü.


Mahmut Uslu'dan Mustafa Denizli tepkisi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin geçen hafta Beşiktaş maçı sonrası yaptığı 'Hakem bizi ince ince doğradı' açıklamasını hatırlatan ve Denizli'nin bu sözleri sonrası PFDK'ya sevk bile edilmediğini dile getiren Mahmut Uslu, 'Ben 'bizi çıtır ettiler' sözü yüzünden 45 gün ve 30 bin lira ceza aldım. Fenerli olduğumuz için mi bunlar yapılıyor? Lütfen çifte standart yapmayın. MHK'ye de sesleniyorum lütfen hakemleri daha iyi eğitin. Daha fazla konuşmayacağım çünkü PFDK bana ayrıcalık tanıyor, ceza almayalım' dedi.

Mahmut Uslu'dan Mustafa Denizli tepkisi'Hem Sulayacağız Hem Budayacağız'
'İSTER ÖPÜŞÜRLER İSTER SEVİŞİRLER'
Uslu, geçen hafta Pereira'nın maçtan sonra Cüneyt Çakır'a sarılmasına kızmadıklarını da belirterek 'İnsanı bir ilişkidir. Güya biz tepki göstermişiz. Biz bunlara yorum bile yapmayız. Maç bittikten sonra ister öpüşürler, ister sevişirler' ifadelerini kullandı. Bir soru üzerine şu anda gündemlerinde transferin olmadığını söyleyen Uslu, şampiyonluk yarışı hakkında ise ilk yarının bitiminden sonra yorum yapacaklarını belirtti.


Mahmut Uslu'dan Mustafa Denizli tepkisiPereira'dan Cüneyt Çakır'a sevgi gösterisi

Kaynak: AA