'Güçlü Olmak Zorundaydık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0’lık Gençlerbirliği galibiyeti sonrası, "Bu akşam çok güçlü olmak zorundaydık ve o şekilde kazandık" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir görüntü sergilediklerini belirten Pereira, "Takımımız bu akşam galibiyetle ayrılmak için sahada çok güçlü bir görüntü sergilemek mecburiyetindeydi. Bunu da yaptığımızı düşünüyorum. Baskılı oyunumuzu oynamayı başardık. Rakibimizin kendi oyununu oynamasına kesinlikle izin vermedik" dedi.

Pereira, çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, "Agresif ve baskılı oynadık. Bir gol attık ve bu akşam hak ederek galibiyetle ayrılıyoruz. Tekrar söylüyorum, bu akşam çok güçlü olmak zorundaydık ve o şekilde kazandık" diye konuştu.

Pereira, sahada büyük bir ruhu olan kulübü temsil ettiklerine işaret ederek, "Büyük bir ülkede yaşamaktayız. Böyle bir ülkede, böyle büyük bir ruhu olan, tutkularla yaşayan takım, çok daha fazla saygıyı hak ediyor diye düşünüyorum. Şu ana kadar gördüğümüz saygıya kıyasla" ifadelerini kullandı.

Pereira, maça ilişkin değerlendirmesinin ardından gazetecilerden soru almadı.

Kaynak: İHA