Giresunspor'da Kupa Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Türkiye Kupası H Grubu'nda 24 Aralık Perşembe günü Tuzlaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, dün akşam ligde oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de yer alan futbolcular koşu yaparken, diğer oyuncular top çalışması gerçekleştirdi.

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuzlaspor karşısında iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Tuzlaspor karşılaşmasında genç oyuncu ağırlıklı bir takımla sahada mücadele edeceklerini dile getiren Sözeri, "Gruplara Antalyaspor mağlubiyetiyle başladık. Hafta içi sahamızda ikinci maçımızda Tuzlaspor'u ağırlayacağız. Hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak. Gençlerden ve ligde fazla süre alamayan oyunculardan kurulu bir takımla sahada mücadele edeceğiz. Onlara güvenimiz sonsuz. Tuzlaspor'u yenebilecek kapasitedeler. İnşallah o maçı güzel skorla kapatmak ana hedefimiz" dedi.

Ligin ilk yarısını Alanyaspor deplasmanında sonlandıracaklarını anımsatan Sözeri, "Zirve mücadelesi veriyoruz. O nedenle Alanyaspor deplasmanından puan ya da puanlar almak ana hedefimiz. Üç puan alabilirsek ilk yarıyı çok iyi yerde tamamlamış olacağız. Bir puan almamız da önemli. İkinci yarıya daha moralli girmemizi sağlayacak" diye konuştu.

Bu arada, antrenman sonrası, 29 yaşına giren Giresunsporlu Berkan Yıldırım'ın doğum günü kutlandı.

Kaynak: AA