Yeni Malatyaspor'da Futbolcular Antrenmanı Boykot Etti

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da ödemeler yapılmadığı için futbolcular ve teknik heyet antrenmanı boykot etti.

Sarı-kırmızılı takımdaki futbolculardan Aydın Çetin’in gazetecilere yaptığı açıklamayla baş gösteren, golcü futbolcu İskender Alın’ın kulübü federasyona vermesiyle derinleşen ödeme sorunu, bugün futbolcuların antrenmana çıkmamasıyla krize dönüştü.

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanarak puan tablosunda yukarılara tırmanan sarı-kırmızılı takımda peşinatların son gününde de yönetim kurulu ödeme yapmayınca, futbolcular ve teknik heyet antrenmana çıkmadı.

Bugün sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Esenlik firması ile sıcak para arayışı noktasında bir görüşme yapan ancak olumlu sonuç alamayan Yeni Malatayaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, daha sonra Nurettin Soykan Tesisleri’ne geçerek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı esnasında Teknik Direktör İrfan Buz’un sık sık dışarı çıkması dikkatlerden kaçmazken, Buz’un ödemeler yapılmadan futbolcuların antrenmana çıkmak istemediğini yönetim kuruluna ilettiği öğrenildi.

Bu arada haber yapmak için Nurettin Soykan Tesisleri’nin ön bahçesinde bekleyen gazeteciler, Yeni Malatayaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in talimatıyla dışarı çıkarıldı.

Kaynak: İHA