Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nden Başkan Uslu'ya Ziyaret

Adıyaman 1954 Spor Kulübü yöneticileri, Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret ederek hafta sonu oynanacak olan maça davet etti.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) son haftalarda ardı ardına aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna yaklaşan Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu makamında ziyaret ederek hafta sonunda oynanacak olan Elazığ Yolspor maçına davet etti.

Son haftalarda ardı ardına alınan galibiyetlerde, ilin her kesiminin el birliğiyle takımına destek olmasının çok önemli bir faktörü olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, ziyarette yaptığı konuşmada; “Şehrimizi temsil etme noktasında spor önemli bir etken olur düşüncesiyle arkadaşlarımızla bu işin peşinden koşuyoruz. Burada en büyük STK olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Uslu’yu ziyaret ederek daha iyi nasıl olabilir noktasında düşüncelerini aldık. Altı haftadır üst üste galip geliyoruz. Bu hafta da zorlu bir maçımız var. Biz lider durumundayız. Bizim hedefimiz kulüp olarak bu takımı bir üst lige çıkarmaktır. Bu yolda kenetlenerek el birliğiyle hak ettiğimiz yere ulaşmak istiyor, Sayın başkanımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Adıyaman 1954 Kulübünün benim için ayrı bir önemi var. 1954 Adıyaman’ın il oluşunu simgeliyor. Bu da benim için ayrı mana taşıyor. Hüseyin başkana bu işi hem maddi hem de manevi açıdan göğüslediği için kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum. İyi bir efor sarf ediyor. Bunlar kolay işler değil. Bu işler gönüllülük esasına dayanan işlerdir. Ancak bu kentte yaşayan, bu kentin havasından suyundan istifade eden herkesin karınca kararınca destek olması lazım. Bu anlamda Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen maddi ve manevi gücümüz nispetinde kendisine destek olacağımızı ifade etmiştik. Ben bir kez daha bunu vurgulamak istiyorum. İleriki aşamalarda bize düşen bir konu olursa değerlendiririz, destek olmak isteriz. Bu takımda Adıyaman ismi varsa herkesin ucundan tutması gerekiyor. Günümüz dünyasında da spor aktivitelerinin ayrı bir önem taşıdığını vurgulamak gerekir. Hüseyin Bey Kulüp Başkanlığının yanında aynı zamanda bir iş adamıdır. Bu anlamda zamanını bu işe vererek fedakârlıkta yapıyor. Ben kendisini ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Sizlere şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum. İnşallah kulübümüzü daha iyi yerlerde görürüz. Bizleri ziyaret eden Başkan Hüseyin Koç’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA