Kasımpaşa Uzatmalarda Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda İçel İdmanyurdu’nu uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etti.

Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, güzel bir lig maçı yaşadıklarını söyledi.

Her iki takımın da galibiyet için oynadığını vurgulayan Çalımbay, "Tabii ki maça 1-0 mağlup başlamak bizim için çok büyük bir dezavantaj oldu. Toparlanana kadar sıkıntılar yaşadık, sonra golü bulduk. Ama ilk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı iyi oynamaya başladık ve onda da 10 kişi kaldığımız zaman büyük bir dezavantaj oldu ve İçel İdmanyurdu hakikaten çok güzel pozisyonlar yakaladı ama defansımız gerçekten iyi oynadı. Ve son saniye tabii ki 10’a 10 kalınca da bize bir avantaj oldu ve onu da iyi bir şekilde değerlendirdik" dedi.

İki takımı da oynadıkları oyundan ötürü tebrik eden Çalımbay, "Hiç kimse defansını düşünmedi, oyunu çirkinleştirmedi, güzel bir lig maçı oldu. Bizim için bu maçtan galibiyetle dönmek çok önemliydi. Tabii hedefimizde şimdi Trabzonspor maçı var. Onu da inşallah iyi bir şekilde kapatabilirsek, ligin ilk yarısını istediğimiz şekilde kapatmış olacağız. Ben İçel İdmanyurdu’na da başarılar diliyorum. İnşallah devre arasını iyi değerlendirirlerse, tekrar geçen seneki havayı da yakalarlarsa bu durumdan kurtulacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA