Fenerbahçe'de şok!

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği deplasmanı öncesi şok bir sakatlık yaşandı. Ayağına darbe alan Şener Özbayraklı kadrodan çıkartıldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile oynayacak karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanla tamamladı. Saat 11.00’da başlayan çalışma 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Sarı Lacivertli futbolcular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Antrenmanın ikinci bölümünde ayağına darbe alan Şener Özbayraklı, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Şener Özbayraklı'nın Ankara deplasmanına götürülmeyeceği öğrenildi.

İşte 19 kişilik Ankara kafilesi:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao ve Robin van Persie.

Raul Meireles ve Alper Potuk ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.