Basketbolda Maçın Ardından

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, birbiriyle oynamaktan keyif alan ve savunma sertliği giderek artan bir takım olduklarını söyledi.

Özmeriç, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u 89-70 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, 5. galibiyeti elde ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Antrenmanlarımız üst düzey kaliteli geçiyor. Bu da maçlara yansıyor. Zorlu bir haftaya giriyoruz. Birbiriyle oynamaktan keyif alan ve savunma sertliği giderek artan bir takımımız var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadıktan sonra, sahamızda Trabzonspor Medical Park'ı ağırlayacağız. Bu maçlardan seri çıkarıp, orta sıralardaki yerimizi garantiye almak istiyoruz."

Türk Telekom'un çok iyi bir kadroya sahip olduğuna inandığını dile getiren Özmeriç, "Onlar da çıkışa geçecektir. İki yeni oyuncu aldılar, bir uyum süreci olacaktır" ifadelerini kullandı.

- Türk Telekom cephesi

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, Rönesans TED Ankara Kolejliler'in haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Sezon başından beri bazı mazeretlerle maçlara çıktıklarını kaydeden Sunter, "Sezon başında sakatlıklar nedeniyle maçlara eksik kadroyla çıktık. O zaman diyecek sözlerim vardı ama şimdi yok. Çok kötü oynadık ve kaybettik. Savunmada rakibimize çok rahat pozisyon verdik. İkinci yarıda savunmada toparlandık ama hücumda atamadık. Ribauntlardaki her zamanki zaafımız yine ortaya çıktı. Kadromuza yeni oyuncular kattık. Haislip bu konuda bize katkı verecektir. Hemen toparlanmamız gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA