Sivas Belediyesi'nden Medicana Sivasspor'a Destek

Sivas Belediyesi, pazar günü oynanacak Medicana Sivasspor-Kayserispor maçı öncesi afiş bastırarak Sivasspor taraftarlarını maça davet etti.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Özaydın, hafta sonu oynanacak maça tüm taraftarları davet ettiklerini belirtti.

Özaydın, pazar günü Kayserispor ile oynanacak maçın Sivasspor açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Sivas Belediyesi olarak vatandaşlarımızı maça davet edip kulübümüze destek olunmasını amaçlıyoruz. Bu çerçevede halk otobüslerimizin tamamına Belediyemiz tarafından bastırılan afişleri asıyoruz. Afişlerle halk otobüslerimizde maçın oynanacağı pazar günü saat 13.00'e kadar Belediye Başkanımız Sami Aydın'ın maça davet mesajı yayımlanacak" ifadesini kullandı.

Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman da "Sivasspor bizim en büyük değerimiz. Sivassporumuza destek olma noktasında Belediyemizle birlikte hareket etmekten mutluyuz. Aynı zamanda tüm Sivaslı vatandaşlarımızın bu hafta oynanacak müsabakada Sivassporumuza destek olmalarını için bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, daha sonra halk otobüslerinde yolculara hitap ederek hafta sonundaki maç için destek istedi.

Kaynak: AA