Stat Dışından Atılan Taşa Hedef Olan Oyuncu İyi

Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Baykal Aydınlı, maç sırasında stat dışından atılan taşın isabet ettiği futbolcuları Haluk’un durumuyla ilgili, "Çok şükür Haluk’un durumu iyi. Taş, ensesini sıyırmış" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında evinde zorlu rakibi Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Baykal Aydınlı, “Bugün Tuzlaspor olarak Fenerbahçe gibi bir kulübü misafir etmekten dolayı çok mutlu olduk. İyi mücadele ettik. Güzel futbol sergilemeye çalıştık, bunu da yaptık. Şanssız bir gol yedik. Ardından oyunumuza devam ettik pozisyonlar da bulduk ama olmadı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz. Ligde karşılaşacağımız maçı düşünüyoruz. Bizim için lig daha önemli. İnşallah Tuzlaspor’u layık olduğu yere getiririz" dedi.



“ÇOK ŞÜKÜR HALUK’UN DURUMU İYİ”

Maç esnasında saha dışından atılan taşla ilgili de konuşan Aydınlı, "Biz de sizin kadar biliyoruz, nedenini bilmiyoruz. Çok şükür Haluk’un durumu iyi. Taş, ensesini sıyırmış. Çok şükür büyük bir sıkıntı olmadı. Birkaç tane taş geldi. Bizim kulübemizin arkasından geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA