Futbol Açıklaması Almanya Kupası

Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Heidenheim ve Werder Bremen rakiplerini yenerek, çeyrek finale yükseldi

BERLİN - Almanya Kupası’nda oynanan 3. tur karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Heidenheim ve Werer Bremen takımları çeyrek finale yükseldi.

Bayern Münih sahasında Darmstadt 98’i 40. dakikada Xabi Alonso'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

Bir üst tura çıkan Bayern Münih'in oyuncuları karşılaşmanın ardından, bu yıl Allianz Arena’da oynadıkları son maç olması sebebiyle "Her şey için teşekkürler" yazan pankartla sahada tur attı.

Bayer Leverkusen de deplasmanda 4. Lig ekibi Unterhaching’i 3-1’lik skorla geçerek, çeyrek finale yükseldi. Konuk ekibin gollerini Javier Hernandez, Stefan Kiessling ve Karim Bellarabi atarken, Unterhaching’in tek golü Maximilian Bauer kaydetti.

İkinci Lig takımlarından Heidenheim deplasmanda Erzgebirge Aue'yi Arne Feick ve Marc Schnatterer’in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Heidenheim takımı böylelikle  bir üst tura çıktı ve tarihinde ilk kez Almanya Kupası’nın çeyrek finalinde mücadele edecek.

Günün en gollü karşılaşmasında Werder Bremen deplasmanda Borussia Mönchenglabach’ı 4-3 yenerek, turu geçti.

Konuk ekibin gollerini Janek Sternberg, Jannik Vestergaard, Claudio Pizarro  ve Anthony Ujah attı. Yeşil-siyahlı ekibin golleri ise Lars Stindl ve Branimir Hrgota’dan (2) geldi.

Almanya Kupası’nda 3. tur maçları yarın oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.

Kaynak: AA