Avcı Kupada Finali Hedef Gösterdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “2011 senesinde kupa finali oynamış bu kulübün tarihinde olan bir durumu bu sene tekrar gerçekleştirmek istiyoruz. Kupa çok ciddiye aldığımız bir organizasyon" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Medipol Başakşehir, Şanlıurfaspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı müsabakayı değerlendirdi.

Abdullah Avcı, “Özellikle bizim ligi geçen sene 4. bitirmemiz direkt olarak gruplarda başlamamızı sağladı. Kuralar çekildikten sonra da 2011 senesinde kupa finali oynamış bu kulübün tarihinde olan bir durumu bu sene tekrar gerçekleştirmek istiyoruz. Kupa çok ciddiye aldığımız bir organizasyon. Avrupa’ya giden yol adına ve prestij anlamında. Bugün rakibimiz saygı duyulacak bir oyun oynamaya çalıştı. Özellikle 9 tane ilk 11’de başlayan oyuncum ligde çok fazla alamayan, zaman zaman oynayan zaman zaman da sonradan giren oyunculardı. Onların konsantrasyonu yüksekti, oyun ciddiyeti iyiydi. Oyunun hep içerisinde olmaya çalıştılar. Bugün ayrıca Sokol’un ligde 2 golü vardı bugün de bu maçta 3 gol kaydetti.

Hüseyin Altuğ diye bir oyuncumuz şans buldu, bunu da iyi değerlendirdi. Musa aynı şekilde ve Epureanu sakatlıktan çıktı ve bugün forma giydi. Bunlar da bizim için bir kazanç. Kupaya iyi oyun ve 3 puanla başlamak bizi memnun etti. Umarım bunun devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada sakatlanan Semih Şentürk hakkında da bilgi veren deneyimli çalıştırıcı, doktorların kontrolünden sonra net bir şey söyleyebileceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA