'Sahadan Galip Ve Lider Ayrıldık'

Beşiktaş futbolcusu Rhodolfo, Galatasaray galibiyetinin ardından sahadan galip ve lider olarak ayrıldıklarını söyledi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kendi evinde Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu Rhodolfo, mücadeleden dolayı bütün takım arkadaşlarını tebrik ettiğini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar bize destek veren taraftarımızı tebrik ediyorum. Taraftarımız çok büyük bir destek verdi. Bu büyük maçta galibiyetle sahadan ayrıldık" dedi.



"LİG DEVAM ETTİKÇE DAHA İYİYE DOĞRU GİDİYORUZ"

Avrupa Lig’inden elenmeleri hakkında ise Rhodolfo, Sportif maçında talihsiz bir olay yaşadıklarını belirterek, "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Aslında galibiyet bizim hakkımızdı ve iyi bir maç oynamıştık. Ama galip gelemedik. Bu maç da bizim için çok önemliydi. Sahadan galibiyet ile ayrıldık. Olasılıklarla değil olmuşlarla hareket etmiş olmak lazım. Fazla da negatif senaryolara bakmıyoruz. Maçı kazandık ve liderlikle beraber sahadan ayrılıyoruz" diye konuştu.



"MAÇI KAZANDIK VE LİDERLİKLE BERABER SAHADAN AYRILIYORUZ"

Bir şampiyonluk kazanmak için takım içerisinde bir birliktelik olması gerektiğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Lig devam ettikçe daha iyiye doğru gidiyoruz. Bugün sahada iyi bir gelişme vardı. Maça sonradan giren oyuncular bile, ne kadar çok birlik olduğumuzu ve hareket ettiğimizi gösterdi. Gökhan Töre’nin attığı bir gol vardı. Bütün takımı kutlamak lazımdı ve çok güzel bir gündü" dedi.



"İKİ TANE TECRÜBELİ KALECİMİZ VAR"

Basın mensuplarının yaşanan kaleci sıkıntıları hakkındaki sorusu üzerine Rhodolfo, "İki tane tecrübeli kalecimiz var. Hocamızı hangisini oynatmaya karar verirse biz de onu destekleriz. Diğerini de destekleriz. Üst düzey yeteneğe sahipler ve ikisi de profesyoneller. İkisi de kalitesini ispatlamış futbolcular" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA