Nazilli Belediyespor - Trabzonspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda Trabzonspor deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan ve mücadeleci bir takımla karşılaştıklarını ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, karşılaşma boyunca çok iyi bir performans sergileyen genç kaleci Uğurcan’ı övdü. Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor karşısında kendileri adına trajedi, hakem açısından komik bir maç oynadıklarını ifade eden Tekelioğlu, "Bu maçta bir travma yaşayabilirdik. Bana göre 2. ligin çok üzerinde mücadeleci bir takımla oynadık. Belki 2-0’ı yakaladık ama bu sadece deneyim olsa gerek. Ben maçtan çok genç kalecim Uğurcan’a çok sevindim. İleride Trabzonspor’un önemli bir kalecisi olacağını düşünüyorum. 1-0 önde iken Uğurcan önemli bir pozisyonu kurtardı ve 2. golü atarak rahatladık. Ziraat Türkiye Kupası’nın en büyük amacı liglerde bir araya gelemeyecek ekipleri bir araya gelmesini sağlamak. 45 yıl sonra tekrar burada karşılaştılar. Tüm Nazilli halkına tekrar teşekkür ediyorum, bizi çok iyi karşıladılar” dedi.

Yusuf’un maç boyunca sol bek mevkiinde sıkıntılar yaşaması ile ilgili sorulan soruya Tekelioğlu, "Bu maçta değil, geçmiş maçlarda ufak tefek sıkıntılar yaşadık. Yusuf zaman zaman hata yapsa da başarılı çünkü asıl mevkisi değil, orayı kapatmaya çalışıyor" cevabını verdi.

Erkan’ın maç boyunca çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu da belirten tecrübeli hoca, Trabzonspor’u güzel günlerin beklediğini kaydetti.

DEMİRÖZÜ: "TECRÜBE FARKIYLA KAZANDILAR"

Trabzonspor’a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında konuşan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Trabzonspor’u Nazilli’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Ben soyunma odasına girdiğimde ilk işim futbolcularımı kutlamak oldu. Özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Tecrübe farkı ortaya çıktı. Bu fark bize 2-0’a mal oldu. Kupada kalan 5 maçımız ve alacağımız puanlar var inşallah. İyi bir kadroya sahibiz, kupayı da ligle götürmeye çalışacağız. Şu dakikadan itibaren Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA