Eskişehirspor - Boluspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası B Grup karşılaşmasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Boluspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, sahada oyuncularının iyi performans ortaya koyduklarını söyledi.



Maçı değerlendiren Aybaba, “Ligde zor günler geçiriyoruz. Kupa bizim için heyecan oldu. Süre almayan, altyapıdan gelen oyuncularımız şans buldu. Oyuncularımın sahadaki performansları çok iyiydi ve iyi oynadılar. Ama bugün de ligdeki maçlarda da eksikleri var. Beni en çok mutlu eden kulübün kazanması. Sadece dış transferlere paralar vererek kulüpler batma noktasına geldi. Geleceğe yatırım yapmak önemli. Bugün skor da iyi. Keyifli bir gündü. İnşallah bu keyif ligdeki maçlarımıza da yansır. Hep birlikte inşallah iyi yerlere geliriz” dedi.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ise, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Karakuş, “Güzel bir maç oldu. Kazanmak için gedik ve o şekilde de oynadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Güçlü takımların bulunduğu bir grubun içindeyiz. Buradan puan alarak gitmek istiyorduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Maçın büyük bir bölümünü üstün oynadık. Sadece gol bölgelerinde sıkıntı çektik. Gol atsak skoru değiştirebileceğimizi düşünüyorduk. Çünkü Eskişehirspor’da her an kırılabilecekmiş gibi bir durum var. Ama 2. golü yedik. Sonrasında da ortada geçen bir maç oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA