Fırat Açıklaması 'Bu Eşleşmenin Ülkemiz İle Rusya Arasında Barış Ve Dostluk Köprüsü Kurmasını Diliyorum'

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesinin Türkiye ve Rusya arasında barış köprüsü kurmasını diledi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki Lokomotiv Moskova eşleşmesini değerlendirdi. Öncelikle kuranın Fenerbahçe’ye hayırlı olmasını dileyen Fırat, "Buraya gelen her takım güçlü fakat biz de kaliteli bir takımız. Bu kaliteyi sahaya da yansıttığımızda rakibin kim olduğu önemli değil. İlginç bir kura olduğunu yineliyorum. Mahmut Bey’in de dediği gibi futbol; rekabet ile birlikte barış ve dostluk için yapılan bir aktivitedir. Diliyorum ki bu eşleşme ülkemiz ile Rusya arasında barış ve dostluk köprüsü kurar" dedi.

NİHAT ÖZBAĞI: ÖNEMLİ BİR RAKİP İLE EŞLEŞTİK"

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı ise Fenerbahçe TV’ye yaptığı açıklamada, "Önemli bir rakip ile eşleştik. Ancak baktığınız zaman daha da güçlü rakipler vardı ve bu anlamda iyi bir kura diyebilirim. Biz, Lokomotif Moskova’dan daha güçlü bir takımız. İnşallah Lokomotiv Moskova’yı da eleyeceğiz. Umuyorum ki ülkemizin, Rusya ile ilgili yaşadığı gerilim de bu vesileyle azalır. Dediğim gibi bizim için iyi bir kura oldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA