Eskişehir Basket'in Yeni Yönetimi Tanıtıldı

Kulüp başkanı Özeçoğlu: "Bu yıl öncelikli hedefimiz ilk 8 takım arasına kalıp, playoff maçlarını oynayabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına bu heyecanı yaşatabilmek"

ESKİŞEHİR - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, "Bu yıl öncelikli hedefimiz ilk 8 takım arasına kalıp play-off maçlarını oynayabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına bu heyecanı yaşatabilmek" dedi.

Özeçoğlu, Rixsos Otel'de düzenlenen yeni yönetim kurulu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, Eskişehir'in adıyla anılan bir basketbol takımıyla kentin adını daha yükseklere yazdırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Eskişehir'in adını iyi yerlere taşımaya mecbur olduklarını ve sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Özeçoğlu, "Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarım, işlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan kentin aydınlık yüzleri. Yönetim kadromuz ve sporcu arkadaşlarımızla Eskişehir ruhunu basket sahalarına taşımaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Özeçoğlu, hedeflere ulaşmanın kolay olmayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl mücadele ettiğimiz ligde bir üst lige çıkmak için bizim harcadığımız paranın en az 10 kat fazlasını kullanan kulüpler var. Bu kulüpler daha zengin bir kadro ve maddi destekle yollarına devam ediyorlar. Şehir olarak yıllarca büyük takımlara kafa tuttuk. Türk sporunun öznesi haline geldik. Bu yıl öncelikli hedefimiz ilk 8 takım arasına kalıp, play-off maçlarını oynayabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına bu heyecanı yaşatabilmek. Sonraki hedefimiz ise önümüzdeki 5 yıl içinde bir üst ligde ve devamına Avrupa kupalarında oynayabilmek."

Sinan Özeçoğlu başkanlığındaki Eskişehir Basket'in yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Nejat Emre Eczacıbaşı, İsmail Ilgaz, Özgür Demirdaş, Yavuz Tuna, Yenal Kaya, Volkan Doğan, Murat Aşçı, Mehmet Günyeli, Güçlü Özyiğit, Murat Gürsengil, Murat Çetintaş ve İlhan Yener.

Toplantıya, Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve oyuncular katıldı.

Kaynak: AA