Ankara Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Turnuvası

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ata sporu okçuluğu sevdirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen ’1. Okçuluk Turnuvası’, oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonu düzenlenen turnuvaya, 145 sporcu katıldı.

Turnuvada, erkek ve bayanlarda ilk 32’ye giren sporcular, finale kaldı. Her ikisi de Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan Sırıklıoğlu çiftinin erkekler ve bayanlar kategorilerinde ayrı ayrı birinci olmaları, turnuvanın sürpriz sonucu oldu.

KARI-KOCA, BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNDE

Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü hocalarının gözetiminde ve hakemliğinde gerçekleşen turnuvada, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Aslı Sırıklıoğlu ile eşi Özel Projeler ve Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Can Sırıklıoğlu, ’Klasik Yaylar’da erkek ve bayanlar kategorilerinde tüm rakiplerini geride bırakarak, ayrı ayrı birinci oldu.

Sırıklıoğlu çifti, ilk kez katıldıkları turnuvada birinci olmalarının, kendileri açısından da büyük sürpriz olduğunu ve kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.



TAKIM BİRİNCİSİ, ÖZEL PROJELER VE DÖNÜŞÜM DAİRESİ

Turnuvada, ’Klasik Yay Bayanlar Grubu’nda 4. Esma Gülalp, 3. Merve Yener, 2. Seçil Bölükbaşı olurken, ’Klasik Yay Erkekler Grubu’nda ise 4. Ali Coşkuner, 3. Mehmet Murat Demir, 2. Hayri Korkmaz oldu.

’Takım’ kategorisinde 4. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 3. Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Dairesi Başkanlığı, 2. Büyükşehir Belediyesi Karma Takımı olurken, birincilik kürsüsüne, Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı sporcuları çıktı.

BAŞARILI PERSONELE MADALYA VE KUPA

Yarışmanın ardından, dereceye girenlere ödüllerini, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç, Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Hayri Korkmaz ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Kavlak verdi. Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Cengiz Yıldırım da başarılı sporculara, derecelerine göre Kulüp üyeliği hediye etti.

Turnuvanın sonunda Yıldırım Okçuluk ve İhtisas Spor Kulübü sporcuları da atış gösterisi yaptı.

Kaynak: İHA