Voleybolda Maçın Ardından

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Tokat Belediye Plevnespor'u 3-2 yendikleri maça ilişkin, "2-0 mağlubiyetten, ayağa kalkmasını bildik" dedi.

Aksoy, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İlk 2 sette oldukça fazla servis hatası yaptıklarını ifade eden Aksoy, "Çok önemli bir maçtı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinden sonra bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Bunun verdiği stresle ilk set inanılmaz derecede servis hatası yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı gibi 9-10 tane servis hatamız oldu. İkinci sette biraz oyuna girdik. Başa baş mücadele ettiğimiz bu seti de kaybettikten sonra takım kendine döndü. Yenmesini bildi" şeklinde konuştu.

Oyuncularını kutlayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Oyuncular her şeyi yerine getirdi. Yapılması gerekeni sahada en iyi şekilde yaptı. Tokat iyi ve güçlü bir rakip. Biliyorsunuz son 3-4 haftadır kendi sahasında ve deplasmanda gayet iyi skorlar aldı. Halkbank galibiyeti de aldı. O takıma karşı galibiyet almaktan dolayı mutluyum. Tüm sporcu arkadaşlarım ve seyircimi kutluyorum. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Ligde iki maçımız kaldı. Ziraat Bankası ve Halkbank ile oynayacağız. Her iki maçı da kazanmak istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İyi takımın oyunu belli. Gördüğünüz gibi güzel bir derece elde ettik. 2-0 mağlubiyetten ayağa kalkmasını bildik. Bu da artı bir puan. Bundan sonraki son iki maçımızı en iyi şekilde bitirip, ikinci yarı hazırlıklarına devam edeceğiz."

Kaynak: AA