Ünlü DJ'den Euro 2016'ya özel şarkı

EURO 2016'nın resmi şarkısını, dünyaca ünlü DJ David Guetta yapacak.

David Guetta, EURO 2016'nın şarkısını hayranlarıyla beraber seslendirmek istiyor. Fanlarsa bunu, www.EURO2016.com/davidguetta sitesindeki birkaç basit adımı gerçekleştirerek yapabilir.

Guetta, hayranları tarafından gelen bu kayıtları, ilkbaharda çıkacak olan turnuvanın resmi şarkısı 'This ones for you'da kullanacak.

UEFA'nın Cumartesi günkü çekimlerinde konuşan Guetta, ''Ülkemde bu projede UEFA'yla çalışacağımdan dolayı çok heyecanlıyım. Bu şölen taraftarlara yapılıyor ve bende onları herşeyin merkezine yerleştirmek istiyorum, özellikle müziğin'' dedi.

Dünyadaki tüm herkesi şarkının bir parçası olmaya davet eden Guetta, özel bir şeyler denemek için böyle bir şey istediğini de sözlerine ekledi.

Ünlü DJ'den Euro 2016'ya özel şarkı

Şarkıyı yazıp hazırlayacak olan Guetta, UEFA'nın uluslararası müzik şirketinin temsilcisi olacak. Ayrıca David, turnuvanın açılış ve kapanışında Stade de France'da canlı performanslar sergileyecek. Aynı zamanda Eyfel Kulesi'nin altında ve Paris'in çeşitli noktlalarında bu şekilde halkın önüne çıkacak olan Franız DJ, etkinlikleriyle turnuvanın bir parçası olacak.

Kayıt göndererek David Guetta'yla tanışma şansı yakalayabilecek olan hayranlar, aynı zamanda hem özel hediyeler alabilecek hem de turnuvanın açılış maçı için bilet çekilişine katılacak.

Sadece bu kadar da değil! Kazanan, turnuva dönemi Camp de Mars'taki konserde VIP izleyici olacak.

EURO 2016'nın resmi şarkısı, turnuva boyunca her maçın başında, sonunda ve TV yayınlarında duyulacak. Ayrıca turnuvanın açılış ve kapanış seramonilerinde Guetta, canlı performansla bu şarkıyı seslendirecek.