Karaman Açıklaması 'İyi Bir Galibiyet Aldık'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor gibi büyük bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor karşısında haklı galibiyet aldıklarını belirterek, "Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maça gelip destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Futbolda kırılma noktaları var. Yediğiniz bir gol maçı farklı bir havaya sokuyor. Cardoza penaltıyı atsaydı maçın rengi nereye gelirdi bilemiyorum. Attığımız golden sonra maçı 3-0 bitirmeyi bildik. Intendje’ye farklı bir açıdan bakmak gerekir. İyi kurtarışlar yaparak iyi maç çıkardı. İyi pas yapan topu ayağında tutan takıma karşı oynadık. Onların da fazla üzülmesine gerek yok. Karadeniz’in iki dost ekibi oynadı ve kazanan biz olduk. Bu maçı kaybetseydik aşağıdaki takımların kazanması bizi zora sokardı. Geçtiğimiz sezona ve şu anki sıralamamıza baktığımız zaman iyi bir yerdeyiz. Trabzonspor bol şanslar diliyorum. Oyuncularımı da kutluyorum" dedi.

Trabzonspor penaltıyı kaçırdıktan sonra iyi bir gol attıklarını belirten Karaman, "Topu ayağında tutan, iyi pas yapan Marko Marin ve Mehmet Ekici, gibi oyuncu eksikliğimiz var. Bu tarz oyuncular bizde olsaydı hem oyun olarak hem de skor olarak farklı bir yere gidebilirdik. Haklı bir galibiyet elde ettiğimiz düşünüyorum. Trabzonspor gibi büyük takımı karşı iyi bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA