Eren Derdiyok Sessizliğini Bozdu

Kasımpaşa’nın golcüsü Eren Derdiyok, 4 hafta aradan sonra Torku Konyaspor filelerine 2 gol birden gönderdi ve takımını galibiyete taşıdı.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında evinde Torku Konyaspor’u ağırlayan Kasımpaşa’da golcü futbolcu Eren Derdiyok, 4 hafta sonra fileleri havalandırarak sessizliğini bozdu. Ligde en son 10. haftada deplasmanda 3-3 biten Beşiktaş maçında 2 gol bulan ve bu maç sonrası ligde oynadığı 4 maçta da 90 dakika sahada kalan Derdiyok, bu karşılaşmalarda gol kaydedememişti. 4 haftalık sessizliğini bugün Torku Konyaspor karşısında yine 2 gol bularak bozan Eren, Kasımpaşa’yı da galibiyete taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Eren Derdiyok’un 29 ve 32. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, Torku Konyaspor cephesi Ömer Ali’nin 77. dakikada bulduğu golle durumu 2-1’e getirdi. Maçın yıldız ismi Eren Derdiyok ise karşılaşmanın 79. dakikasında sakatlanarak yerini Hakan Arslan’a bıraktı. Ardından karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ise gol sesi çıkmadı ve mücadele Kasımpaşa’nın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi puanını 26’ya yükseltirken, Torku Konyaspor ise 23 puanda kaldı.

Karşılaşma öncesi Süper Lig’de 4 golü bulunan 27 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Torku Konyaspor karşısında bulduğu iki golle gol sayısını 6’ya çıkararak, gol krallığı yarışına bir adım daha yaklaştı.

Kaynak: İHA