Doğantez'den Taraftara Şampiyonluk Mesajı

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tolga Doğantez ile taraftar arasındaki buzlar eridi. Doğantez taraftara ve camiaya yönelik verdiği mesajda “Sezon sonu bu takım şampiyon olacak ve o zaman da hep beraber sevineceğiz” dedi.

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile Bucaspor arasında 6. haftada oynanan lig karşılaşmasında Teknik Direktör Tolga Doğantez ile Aydınspor 1923 taraftarı arasında kısa süreli olarak gerginlik yaşanmıştı. Göksel Özdemir döneminin bitmesi üzerine takımın başına getirilen Doğantez ile siyah beyazlı taraftarlar arasında ilk haftalarda soğuk rüzgarlar esmişti. Alınan başarılı sonuçlar ile kendini kanıtlayan genç teknik adam Doğantez, taraftarla arasında bir problem olmadığını ifade ederek camiaya ve taraftara iddialı mesajlar verdi.

“BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK”

Aydınspor 1923’ün sezon sonu şampiyon olacağını ve taraftarın sezon sonunu beklemesini isteyen Doğantez, “Beni anlık başarılar ve galibiyetler ilgilendirmiyor. Taraftar benimle sevinmek istiyorsa sezon sonunu beklemesi lazım. Hepberaber sevinebilmek için bazı şeylerin neticeye dönüşmesi gerekiyor. Eğer adınızı bir yerlere yazdıramazsanız onun dışındaki herşey hatıra olarak kalır ve sadece şehir efsanesi olarak anlatılır. İnşallah sezon sonunda hepberaber coşkulu bir biçimde seviniriz. Oyuncularıma da söyledim maç sonu beni soyunma odasında sevinç gösterileri içinde görmeyeceksiniz dedim fakat futbolcularımın sevinip o deşarjı yaşamasını istiyorum. Bütün camiaya sesleniyorum. Sezon sonu bu takım şampiyon olacak ve o zaman da hep beraber sevineceğiz” dedi.

Kaynak: İHA