Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş

Antalyaspor, 10 kişi kaldığı ve ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı Mersin İdmanyurdu mücadelesinden 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Antalyaspor, 10 kişi kaldığı ve ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı Mersin İdmanyurdu mücadelesinden 3-2 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, maça iyi başladıklarını ama talihsiz iki gol yediklerini söyledi. Hafta içi gelişen olayların ardından göreve geldiklerini kaydeden Uğurlu, “Kaptanımız Eto'o ile birlikte ekibimizle maça iyi hazırlandık. Bizim için önemli ve 6 puan değerinde bir maçtı. İnanılmaz hazırlandık. Şanssız şekilde 10 kişi kaldık. Ozan ısınmadan oyuna girdi, yan toptan dolayı yan toptan ikinci golü yedik. Yılmadık devre arasında başaracağımıza inandık. Bu maçı koparacağımızı biliyorduk. 10 kişi ile iyi mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zaferi Antalyaspor taraftarına armağan ediyoruz” dedi.

Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Bülent Korkmaz, karşılaşmanın izahının olmadığını belirterek, “2-0 iken 3'ü bulmamız gerekiyordu. Rakip 10 kişi kalmıştı, farkı açmamız gerekirken goller yedik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen üçüncü golleri kaçırdık. Pozisyonları değerlendiremedik. Antalyaspor buldu golleri. Böyle maçlarda konsantrasyon düşmesi gerekiyor. Girdiğimiz pozisyonları atmamız gerekirdi, olmadı” diye konuştu.


Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş


Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş

Kaynak: İHA