Boğaziçi Üniversitesi Çaylaklar Münazara Turnuvasına GKV Damgası

Boğaziçi Üniversitesi Münazara kulübü tarafından düzenlenen ’8. Boğaziçi Çaylaklar’ turnuvasına katılan GKV Özel Okulları Münazara takımı, yarışmalarda göz doldurarak konukların ilgi odağı olmayı başardı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Boğaziçi Çaylaklar Turnuvasına Türkiye’nin değişik bölgelerinden toplan 182 takımın katıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Münazara Takımı Boğaziçi Üniversitesinin en önemli etkinlikleri arasında yer alan münazara turnuvasına katılarak, kurumlarını başarıyla temsil etti. Katıldıkları birçok maçı birincilikle tamamlayan GKV’liler Bilgi Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi gibi dişli ekiplere sahip olan kurumları da geride bırakarak yaptığı maçların çoğundan salon birincisi olarak çıkmayı başardı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Münazara Kulübü öğretmeni Ferit Aslan rehberliğinde maçlara katılan GKV Özel Okulları münazara takımında Elif Kazaz, Oğuzhan Alpaslan, Ece Oğuzhan ve Okan Araz görev aldı.

Öğrenciler gösterdikleri üstün performansla dikkat çekerken 26-27 Aralık tarihlerinde İstanbul Acıbadem Üniversitesinde düzenlenecek olan ikinci Türkiye Münazara Şampiyonası öncesinde önemli bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA