Bergama Belediyespor Taktik Çalıştı

Spor Toto 3. Lig 3. grupta zirve mücadelesi veren Bergama Belediyespor, ilk devrenin son maçında deplasmanda karşılaşacağı Tki Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden ve ilk yarıyı iyi bir noktada bitirmek isteyen Bergama Belediyespor, 13 Aralık 2015 Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tki Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor. İlk devrenin son maçında Kütahya ekibiyle karşılaşacak kırmızı lacivertli takım, antrenmanda bol bol taktik çalıştı. Çift kale maçta yapan takım, Teknik Direktör Adnan Özbağcı tarafından da sık sık uyarıldı.

Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan Özbağcı, takımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Teknik Direktör Adnan Özbağcı, "İlk yarının son maçı için Tavşanlı deplasmanına gidiyoruz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirip ilk 5’te kalmak istiyoruz. Puan yada puanlar alıp dönmek istiyoruz. Amacımız bu. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirip ikinci yarı hazırlıklarına bu moral ve motivasyon ile devam edip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımımızda şu anda herhangi bir olumsuzluk yok, her şey gayet güzel.Biz iyi futbol oynayan bir takımız.Tavşanlı deplasmanında da iyi futbol ile iyi bir sonuç alıp dönmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA