Basketbol 2. Lig Grup Elemeleri Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve bu yıl Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Grup Elemeleri sona erdi.

Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi bay-bayan basketbol takımları katıldı.

Oynanan eleme maçlarında bayanlar basketbolda Erzincan Üniversitesi birinci, Siirt Üniversitesi ikinci, Yüzüncü Yıl Üniversitesi üçüncü olurken; erkekler basketbolda ise Siirt Üniversitesi birinci, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ikinci, Erzincan Üniversitesi üçüncü olarak dereceye girdi. Organizasyonun sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Kupa töreninin ardından Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertürk Mert, bu organizasyonun üniversitemizde gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’e ve ekibine, bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’a, Federasyon Temsilcisi ve Tertip Komisyonu Başkanı Münir Kurudirek’ e teşekkür etti.

Kaynak: İHA