Nadir Çiftçi Açıklaması 'Bu Akşam İyi Bir Mücadele Verdik'

Celtic’in Türk asıllı oyuncusu Nadir Çiftçi, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İyi bir mücadele verdik bu akşam. Gol atabilirdim, daha da çok zorlayabilirdim Fenerbahçe’yi. Nasip olmadı. Ama takım olarak çok iyi mücadele ettik” dedi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında Celtic, deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 beraber kaldı ve grubu son sırada tamamladı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Celtic’in Türk asıllı oyuncusu Nadir Çiftçi, iki takımı da tebrik ettiğini belirterek, “İyi bir mücadele verdik bu akşam. Sahaya neyimiz varsa koymak istedik ve başarılı da olduk. Gol atabilirdim, daha da çok zorlayabilirdim Fenerbahçe’yi. Nasip olmadı. Ama takım olarak çok iyi mücadele ettik” dedi.

“FENERBAHÇE İNŞALLAH UEFA’DA İLERLER”

Çiftçi, Fenerbahçe’nin tur atlaması ile ilgili ise, “Fenerbahçe inşallah UEFA’da ilerler. Onlar için güzel bir şey olur, Türk futbolu için güzel bir şey olur. Başarılar diliyorum onlara” dedi.

Genç oyuncu, Türk futbolu hakkında ise, "Türk ligi güzel bir lig. İyi bir lig. Ben iyi görüyorum. İnşallah Avrupa’ya bu başarıyı yansıtabilirler. En önemlisi de bu zaten" diye konuştu.

“MİLLİ TAKIM İÇİN HER ZAMAN OYNAMAK İSTERİM”

Nadir Çiftçi, Fatih Terim ile bir görüşmesinin olup olmadığının sorulması üzerine ise, “Milli takım benim için gurur verici bir şey. Her zaman oynamak isterim. Her zaman Türk Milli Takımı için ter akıtmak isteriz. Bir görüşmem olmadı. Ben performansımı sahada gösterdikten sonra inşallah olur. Bu bana ait bir şey. Ben sahada en iyisini gösterdikten sonra inşallah yolumuz açık olur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA