'Bu Oyuncu Grubuna Final Oynamak Yakışır'

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mehmet Topal, Celtic maçı sonrası yaptığı açıklamada, iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Bu oyuncu grubuna final oynamak yakışır. Biz bu sene bütün kulvarlarda final oynamak istiyoruz. Bütün kupaları kazanmak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında evinde Celtic ile 1-1 berabere kalarak grubu ikinci sırada bitirdi ve adını bir üst tura yazdırdı. Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-lacivertli yıldız oyuncu Mehmet Topal, takım arkadaşlarını tebrik ettiğini ve bu akşam iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Topal, “Oyuna çok iyi başladık, golü de bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra oyun kalitemiz biraz düştü. Skoru korumaya çalıştık ama önemli olan burada turu geçmekti. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz” dedi.



“BÜTÜN KUPALARI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını vurgulayan Topal, “Gün geçtikçe, maç sayıları arttıkça oyunumuzu her hafta geliştiriyoruz. 6-7 maçtır çok iyi oynadığımızı düşünüyorum ben. Hafta sonu zorlu bir maç sonrası bu tempoda bu maçı oynamak kolay değildi ama iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu oyuncu grubuna final oynamak yakışır. Biz bu sene bütün kulvarlarda final oynamak istiyoruz. Bütün kupaları kazanmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize en iyi şekilde ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA