Bu Çocuklar Alkışlanır

Nazilli Beyzbol-Softbol Takımı, geçtiğimiz hafta Antalya‘nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonasından kategorilerinde Türkiye derecelerine girip toplamda verilen 12 kupa’nın 5 tanesinin Nazilli’ye getirdi. İlçenin gururu haline gelen çocuklar yurtdışı takımlarından da maç daveti almaya başladı.

3 Beyzbol ve 3 Softbol olmak üzere 6 takım ile Şampiyonada mücadele eden Nazilli’nin Çocukları, inanmış antrenör ve idareci kadrosuyla çıktıkları müsabakaların ilk iki gününde rakiplerini farklı skorlarla mağlup etti. Kayseri, Edirne, Ankara, İzmir, İçel ve Eskişehir takımlarına karşı Aydın ilini başarı ile temsil eden Nazilli Beyzbol-Softbol Takımı yapılan maçlar sonucu, beş kategoride dereceye girdi. Nazilli Beyzbol-Softbol Takımı 3 kategoride Türkiye ikincisi, 2 kategoride ise Türkiye üçüncüsü olarak Aydın’a 5 kupa ile döndü.

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Takımın ve aynı zamanda Softbol Milli Takım Antrenörü Orhan Atalay, “Genç sporcularımızla gurur duyuyorum, onların başarısı ve bizlerin emekleri Aydın’a ve Nazilli’ye armağan olsun” dedi.

Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı da olan takım sorumlusu Şenol Babacan, şampiyonanın çok iyi geçtiğini, güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek sporculara tebrik etti.

Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü ise, “Nazilli Beyzbol- Softbol Takımı çok iyi organize olabilen başarılı bir takım. Bu takım sadece Nazilli’nin değil, ülkemizin gururu” diyerek Türkiye’nin çeşitli illerinden gelip şampiyonaya katılan 44 takıma da ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: İHA