Zağnosspor, İlk Yarıyı Mutlu Bitirdi

Antrenör Özcan: "Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdik ve ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik"

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de sahasında Bursa Osmangazi Belediyespor'u 37-22 mağlup eden Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdiklerini söyledi.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zağnosspor'un ligin ilk yarısı oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 19 puan topladığını belirtti.

Zağnosspor'un oynadığı maçlarda rakip filelere 327 gol bırakırken, 244 gol ile de ligin ilk yarısında en az gol yiyen takım olduğunu vurgulayan Özcan, "Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdik ve ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. İkinci yarı daha zor geçecek. Daha zorlu maçlara sahne olacak. Oyuncularımıza inanıyorum. Onlar bir çok şeyi başarabilecek yetenekteler" dedi.

Özcan, ligin bu yıl çok zor olduğunu da ifade ederek, "Ligde 5 takımın da şansı var. Biz hedeflerimize ulaşmak için aynı disiplinle ve titizlikle çalışmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde yönetim ve teknik heyetle bir toplantımız olacak. Bu toplantıda transfere ihtiyaç olup olmadığını da değerlendireceğiz. Yönetim kurulumuz gerçekten bizlere çok yardımcı oluyor" diye konuştu.

Yönetim Kurulu üyelerine de katkılarından dolayı teşekkür eden Özcan, "Böyle bir yönetimle çalışmak gerçekten mutluluk verici. İnşallah onların istediği hedeflere, yine onların desteğiyle hep birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA