Şahin Açıklaması 'Üst Üste Alınan Galibiyetler Motivasyonumuzu Arttırdı'

Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Kırlarelispor maçında alınan galibiyet sonrası takım içerisinde moral ve motivasyonun arttığını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Orduspor’da deplasmanda 2-0 kazanılan Kırklarelispor maçının sevincini yaşanıyor. İki maç üst üste alınan galibiyetin takımdaki moral ve motivasyonu arttırdığını belirten Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, "Üst üste alınan galibiyetlerin ardından herkesin morali yerinde. Biz sahaya mağlubiyet almak için çıkmıyoruz, kazanmak için çıkıyoruz. Durumumuz ne olursa olsun bizim takım çok iyi bir takım. Bundan sonra da her maça galibiyet parolası ile çıkarak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Takımda bir arkadaşlık havası var ve bu hava inşallah bozulmaz" dedi.

"GALİP GELEN TAKIM KOLAY KOLAY BOZULMAZ"

Spor Toto 2. Lig’in 15. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Pendikspor maçını değerlendiren Şahin, "Bu hafta sonu deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacağız. Biz Pendikspor maçında da sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. Artık galibiyete alıştık, eskiden oyuncularda galip gelemiyoruz psikolojisi vardı ve o tamamen zihinlerden silindi. Kırklarelispor maçında cezalı oyuncularımız vardı ve bazıları oynayamadı. Pendikspor maçı için kadro hafta içi yapılan çalışmalarla belirlenecek, elbette geçen hafta cezalı olanlardan da oynayacak olan futbolcular olacaktır ama galip gelen takımda kolay kolay bozulmaz" diye konuştu.

Şahin ayrıca, İstanbul’daki Orduspor taraftarlarına seslenerek, Pendikspor maçında takımlarına destek vermelerini istedi.

Kaynak: İHA