Nazilli Belediyespor Antrenörü Angın Açıklaması

"Göztepe maçı bizim için hayati önem taşıyor"

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu maçında perşembe günü Göztepe ile karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor.

Antrenör Murat Angın, gazetecilere yaptığı açıklamada hafta sonu sahalarındaki Menemen Belediyespor yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Göztepe maçına sıkı şekilde hazırlandıklarını ifade eden Angın, şöyle konuştu:

"Göztepe maçı bizim için hayati önem taşıyor. Buradan alacağımız galibiyetle moral depolamak istiyoruz. Takımda 2 sakat oyuncu var. Sağ ayak bileğinde yırtık bulunan Ömer bu maçta oynayamayacak. Zafer'in de sağ ayak serçe parmağında çatlak bulunuyor ama maçta oynama ihtimali var. Menemen Belediyespor mağlubiyetini unutarak bu karşılaşmaya odaklanmamız gerekiyor."

Menemen Belediyespor mağlubiyeti sonrası takımda kadro değişikliği eleştirilerine de yanıt veren Angın, "Bu kadro Pazarspor karşılaşmasında skoru 2-0'dan 2-2'ye getiren kadroydu. Ancak bir suçlu aranacaksa ben kendi üzerime düşen kısmını alabilirim" ifadelerini kullandı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Ahmet Kazım Ertem'in geçen hafta istifa etmesi sonrası görevi geçici olarak antrenör Murat Angın üstlenmişti.

Kaynak: AA