Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor, sahasında Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü'ne 190 yenildi

BİLECİK - Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor, sahasında Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü'ne 19-0 yenildi.

Şehir Stadı'ndaki karşılaşmada, hücumda etkili olan misafir takım, ilk yarıyı 12-0 önde tamamladı. İkinci yarıda savunmaya çekilen ev sahibi takım, oyun kurmada ve hücumda etkisiz olunca sahadan 19-0 mağlup ayrıldı.

Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor antrenörü Seyfi Dübek, maçın ardından yaptığı açıklamada, lige katılmalarındaki amacın tecrübe kazanmak olduğunu belirterek, "Amacımız kızlarımızı spora teşvik etmek, bundan sonra önemli olan maçlara katılıp başarıdan ziyade çevrede etkinlik yaratmaktır" dedi.

Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü Spor Şube Sorumlusu Fatih Kocabey de her iki takımı da kutlayarak, "Biz zaten galibiyet için geldik, farklı oldu. İşin gerçeği bu kadar fark beklemiyorduk ama her iki tarafa da hayırlı olsun. 3 puan aldık, önümüzde ki maçlara bakacağız. Bu sezon hedefimiz 2. Lig, biz onun için uğraşacağız" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA