Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Açıklaması

"Tekirdağspor’da tüm ilçelerimizle birlikte ilimizin takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağspor'un tüm ilçelerle birlikte ilin takımı olduğunu belirterek, şehir olarak taraftarların ve tüm kurumlarla beraber bu takıma sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Albayrak, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Tekirdağspor'un son maçlarda aldığı başarılı galibiyetler dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağspor'un, kentin önemli marka değerlerinden biri olduğunu bildirdi.

Geçen sezon Tekirdağspor'un  3. Lig'e yükseldiğini ve bu sezon iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Son hafta deplasmanda Kozan Belediyespor’u da mağlup ederek ilk 4 içine girmeyi başardı. Diğer takımlarımız Çorluspor 1947 ve Velimeşespor’da galip geldiler ve kent olarak futbolda başarılı bir haftayı geride bıraktık. Ama şunun iyi bilinmesi gerekiyor ki Tekirdağ artık bir büyükşehir. Tekirdağspor’da tüm ilçelerimizle birlikte ilimizin takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Şehrin futbol takımı o şehrin tanıtımında büyük pay sahibidir, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Tekirdağsporumuzu, tüm şehir olarak, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm samimiyetimizle destekleyerek 2. Lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız."

Albayrak, Tekirdağspor'un, 11 ilçe ile birlikte tüm Tekirdağlılardan alacağı destek ile 2. Lig’e yükselerek hem marka değerini daha da yükseltecek hem de Tekirdağ'ın tanıtımına yapacağı katkı ile kalkınma ve gelişmeye de önemli ivme kazandıracağına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA