Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Erdem Açıklaması

"Gençlerbirliği karşısında iyi futbol sergileyemesek de sahaya yansıttığımız mücadele ve kaybetmeme hırsı bizi gelecek haftalar için umutlandırıyor"

MERSİN - İçel İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Gençlerbirliği karşısında iyi futbol sergileyememelerine rağmen sahaya yansıtılan mücadele ve kaybetmeme hırsının kendilerini gelecek haftalar için umutlandırdığını söyledi.

Erdem yaptığı yazılı açıklamada, Gençlerbirliği deplasmanında 1-1 berabere kalarak haftayı puanla kapatmanın kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği karşısında iyi bir mücadele ettiklerini anlatan Erdem, takım olarak her geçen hafta formlarını daha da artırdıklarını kaydetti.

"Kazanamıyorsak, kaybetmemeyi öğrendik" ifadelerini kullanan Erdem, şöyle devam etti:

"Takım olarak her geçen hafta form grafiğimiz yükseliyor. Takım olarak mücadele etmeyi alışkanlık haline getirdik. 'Kazanamıyorsan kaybetme' mantığıyla çıktığımız karşılaşmalarda en azından mağlup olmamayı başardık. Gençlerbirliği maçının bizim için zorlu geçeceğini biliyorduk. Oturmuş ve kaliteli bir takıma sahipler. Ancak biz de karakterli ve birbirini tanıyan bir ekibiz. Gençlerbirliği karşısında iyi bir futbol sergileyemesek de sahaya yansıttığımız mücadele ve kaybetmeme hırsı bizi gelecek haftalar için umutlandırıyor. Bu takımın bir galibiyete ihtiyacı var. Bu galibiyet geldiği zaman, takım kazanma alışkanlığıyla üst sıraları zorlayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Erdem ayrıca, Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesiyle takımda gözle görünür bir değişimin olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA