Gaziantep'ten Kısa Kısa

GAZİANTEP - Şehitkamil Belediyesince "İyi Sporcu ve Örnek Sporcu Velisi Olmak Emek İster" adlı seminer düzenlendi.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehitkamil Kongre Merkezi'nde düzenlenen seminere Alleben Yüzme Havuzu'nda eğitim gören öğrencilerin velileri katıldı.

Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, 3 yıldır süren takım çalışmalarında yaklaşık 650 lisanslı sporcu bulunduğunu kaydetti.

Bingül, 2015-2016 sezonunda 250 lisanslı sporcunun Şehitkamil Belediyesi çatısı altında yüzme, su topu ve paletli yüzme branşlarında Türkiye şampiyonalarında Gaziantep'i temsil ettiğini belirterek, "Haftada 8 antrenmanda günde 11 kilometre yüzebilen çocuklarımızın belirli bir seviyeye gelmeleri tabii ki Şehitkamil Belediye Başkanlığımızın halkımıza sunduğu bu havuzlarla mümkün oluyor. Özel bir paylaşım yapmayı planladık ve bu gün de 250 çocuğumuzun velisi planlamamıza dahil olup yanımızdalar" ifadelerini kullandı.

- Şahinbey Belediye Meclisinden başarılı sporculara altın

Şahinbey Belediye MeclisiŞahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü adına mücadele eden başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi, ampute futbol takımı, karate, masa tenisi, tekvando ve bilek güreşçilerine, milli takımlarda aldıkları başarılardan dolayı tam, yarım ve çeyrek altın verdi.

Kaynak: AA